For å kunne bringe denne spesielle artikkelen troverdighet med hensyn til muskeloppsving, må jeg utsette deg for Bar-Barians. Disse motatos mennene, akkurat som Bartendaz, bruker bare sin egen kroppsvekt til å trene og er også i bemerkelsesverdig tilstand. Bar-Barians er basert i Brooklyn New York, og har for tiden skapt et underjordisk fellesskap innen elitefitness som faktisk reiser over hele verden. Personene til Bar-Barians er Jude, Zeph, Slik Ric, Tuface, Bolo Ben, Mad Money og Tech. Du vil se Zeph gjøre noen ganske utrolige kroppsvektrutiner i flere av videoklippene deres på nettet. De er alle praktisk talt alle førsteklasses når det gjelder pull-ups og intense kroppsvektøvelser som du ganske enkelt finner akrobater som utfører. De har sine helt egne medlemskap der du må gjøre disse gruppene med treningsbevegelser for å bli ketchup godkjent:

Forutsetninger for å være medlem av Bar-Barions

En person må fullføre følgende:

  1. 5 Muskeloppsving
  2. 45 dips
  3. 25 Pull Ups
  4. 55 pushups
  5. og 5 Muscle Ups, innen 6 minutter.

Det er absolutt veldig vanskelig å oppnå, må jeg innrømme innen seks minutter. I tillegg hjelper de folk på sine egne diskusjonstavler sammen med å utarbeide tips og hint, inspirasjon og også en sunn matplan. Min egen cap er av og bort til dem.

Hva er egentlig muskeloppsving?

Muskel-ups er egentlig en normal pull-up på anabole steroider. En person utfører en typisk pull-up, men når du kommer til toppen fortsetter du å løfte kroppen oppover slik at midjelinjen er i nivå med pull-up-stangen. Dette innebærer mye kraft så vel som kontroll, så hvis du kjemper med vanlige pull-ups, ikke prøv dette på noen måte. Når du er i stand til å gjøre muskel-ups, kan du øke vanskelighetsgraden ved å gjøre dem plyometriske ved i utgangspunktet å hoppe hendene fra stangen og gjøre en klapp og deretter ta tak i stangen på vei ned. Dette er ting på høyt nivå, bare gjør dette hvis du er sikker på at du kan. Å rote til plyo-versjonen vil uten tvil bli til en skade.